Inproma voor een betere toekomst

Wij zijn Inproma, een onderneming met als doel het scheppen van een betere toekomst voor de gehele maatschappij. Wij hopen dit te bereiken door onderwijs voor iedereen toegankelijk te maken. 

Wij motiveren en begeleiden mensen door toegankelijke en eenvoudig samengestelde cursussen aan te bieden. Met dit initiatief kunt u studeren wanneer het u uitkomt en op een manier die bij u past.

Ons initatief

Met een diploma op zak gaat een wereld voor u open.

Iedereen is echter anders en niet iedereen wenst (of heeft door persoonlijke omstandigheden de kans) om een diploma op school te behalen.

Daarnaast kan het zijn dat u een geheel andere leerstijl heeft die niet aansluit bij de leerstijl die onderwezen wordt op school.

Ook kan het natuurlijk zo zijn dat u een andere droom voor uw toekomst heeft, en geeft uw huidige opleiding u niet de gelegenheid uw interesses te verdiepen.

Een A2-diploma voor iedereen

Het komt dan vaak voor dat studenten een jaar over moeten doen of simpelweg stoppen met school door bovengenoemde redenen. Dit heeft wederom een nadelige invloed op uw toekomstperspectieven.

Om studenten en oud-studenten alsnog de mogelijkheid te bieden een waardevol en erkend A2-diploma te behalen, zijn wij begonnen met dit initiatief.

Hogeschool, universiteit of arbeidsmarkt

Wij hopen met dit initatief onder andere iedereen een gelijke kans op de arbeidsmarkt te geven en daarmee ook de mogelijkheid om ieders droom te verwezenlijken.

Uiteraard kunt u met een officieel erkend A2-diploma ook terecht op een hogeschool of universiteit, zodoende kunt u uw toekomstperspectieven nog verder verbeteren. Met dit initiatief zet u niet alleen een stap in de goede richting voor u als individueel, maar ook voor onze gemeenschap als een geheel door beter opgeleide arbeidskrachten klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.

professionele leerkrachten

U kunt altijd online bij ons terecht wanneer u vragen heeft. Wenst u extra ondersteuning, dan bieden wij ook de mogelijkheid bijles te krijgen van een van onze professionele leerkrachten!

Interesse in ons initiatief? Neem dan contact op met ons om u in contact te brengen met een van onze leerkrachten.

Bijles van Ninna Steyaerts

Na reeds 10 jaar voor de klas te hebben gestaan, heeft Ninna ruime ervaring in het onderwijzen van Economie, Boekhouden, Bedrijfsbeheer en Informatica in alle graden (ASO, TSO, BSO, en BUSO).

Zij is beschikbaar voor bijles voor de volgende vakken:

Economie
Boekhouden
Informatica

Ninna Steyaerts – Leerkracht

Bijles van Johan Smets

Na maar liefst 30 jaar voor de klas te hebben gestaan, heeft Johan ruime ervaring in het onderwijzen in het beroepsonderwijs.

Hij is beschikbaar voor bijles voor de volgende vakken:

Wiskunde
Nederlands (ZC)
Engels
Frans
Aardrijkskunde

Johan Smets – Leerkracht

Onze cursussen

Om u zo goed mogelijk op weg te helpen, hebben wij onze cursussen zo opgesteld dat deze eenvoudig te volgen zijn.

De leerstof voor de afzonderlijke vakken bestaat uit tekst en hulpmiddelen zoals afbeeldingen en voorbeelden, om de leerstof begrijpelijker te maken en ervoor te zorgen dat u deze beter onthoudt.

Vaak wordt ons gevraagd waarom het mogelijk is dat wij onze cursussen veel goedkoper kunnen aanbieden dan onze concurrentie. Lees hier hoe dit kan!

samengestelde cursus door ervaringsdeskundigen

Al onze cursussen werden samengesteld door ervaringsdeskundigen en professionele leerkrachten met een jarenlange ervaring in hun vak. Zodoende zijn alle cursussen sterk gerelateerd aan de praktijk en bereiden ze u optimaal voor op de examens én op de arbeidsmarkt. Kortom, met onze cursussen leert u precies wat u nodig heeft om te slagen!

Goedkoper dan onze concurrentie

Omdat alle leerkrachten per project ingehuurd worden en niet bij ons in vast dienstverband werken, besparen wij flink op personeelskosten.

Daarnaast betalen wij niet voor dure marketing of advertentiematerialen, omdat onze klanten ons meestal vinden door middel van mond-op-mond reclame. Ook dit levert een flinke besparing op!

Ten slotte besparen wij op overheadkosten omdat wij enkel een klein kantoor gebruiken en bijna al onze werkzaamheden online verrichten. Wel geeft ons kantoor u de mogelijkheid bij ons langs te komen voor advies en een persoonlijke kennismaking.

Al deze besparingen maken het ons mogelijk om lagere prijzen te vragen dan onze concurrenten, zonder in te boeten op kwaliteit. Doe hier dus snel uw voordeel mee en pak dat diploma!

Uw secundair diploma halen?

Al onze leerstof en cursussen werden samengesteld door ervaringsdeskundigen en professionele leerkrachten met een jarenlange ervaring in hun vak. Zodoende zijn alle cursussen sterk gerelateerd aan de praktijk en bereiden ze u optimaal voor op de examens en op de arbeidsmarkt.

Kortom, met onze cursussen leert u precies wat u nodig heeft om te slagen! Neem contact op of bestel uw cursus online